Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 

Tην Λήμνο επισκέφθηκε το τριήμερο (Παρασκευή 15 Απριλίου έως της Κυριακή 17 Απριλίου) ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Βουλευτής του Ν. Λέσβου Νίκος Σηφουνάκης.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νησί ο κ. Σηφουνάκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή και με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όπου συζήτησαν τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στο νησί.

Στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κύριο Σάββα Βαρελτζή καθώς και με τους περιφερειακούς σύμβουλους και με προϊστάμενους της Περιφέρειας.

Ο κ. Σηφουνάκης συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου κύριο Δημήτρη Μαρινάκη όπου συζήτησαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος του νησιού.

Την Κυριακή των Βαΐων ο Ν. Σηφουνάκης παρακολούθησε την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μούδρο.

Κατά την διάρκεια της τριήμερης παραμονής του ο Νίκος Σηφουνάκης περιόδευσε σε χωριά του νησιού, όπως τα Καμίνια, το Πλατύ, τα Τσιμάνδρια, το Μούδρο,   όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με τους κατοίκους.